Modeschoenen

 

‘Verkopen jullie ook modeschoenen?’ Dat is een vraag die wij weleens horen. Natuurlijk verkoopt Ben Smolders ook modeschoenen. Al staan we bekend om onze westernlaarzen, ons assortiment modeschoenen is niet klein. Zowel voor heren als dames hebben we prachtige schoenen in onze eigentijdse collectie. Wilt u een virtueel voorproefje? Klik dan gauw verder op deze website.

Uw ideale modeschoen

Zoals u kunt zien hebben we veel populaire merken in onze collectie. Kent u bijvoorbeeld de kwaliteitsmerken Fluchos en Ecco? Deze schoenen staan bekend om hun heerlijke zolen en zitten ongelooflijk comfortabel. Tegenwoordig zien de schoenen van deze ‘gezonde’ schoenen er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Welke modeschoen spreekt u het meeste aan? Ook uw ideale modeschoen vindt u vast en zeker bij Ben Smolders!

Fluchos schoenen

Fluchos schoenen staan voor comfort, zijn handaangenaaid en vervaardigd met de beste materialen. De Spaanse producent van deze schoenen staat wereldwijd bekend om zijn vakmanschap. De schoenen worden met de grootste zorgvuldigheid in spanje vervaardigd. De schoenen zijn zowel in klassiek als modern verkrijgbaar. De schoenen hebben een geweldig loopcomfort mede doordat de zool mede de hak een demping heeft zodat u lichter loopt. Fluchos al met al een schoen waarbij u veel loopgenot van zal hebben.

 

Ben Smolders

Eindhovenseweg 49
5554 AA Valkenswaard

Telefoon: 040 2012037 / Mobiel: 0618935563

E-mail: ben@smolders-schoenen.nl

 

Bekijk onze schoenen

 

Copyright © 2014 - Realisatie door Websitepromotor.nl